NEAŢA!

Am incercat mereu să văd savoarea vieţii şi senzualitatea brizei de vară. Am încercat mereu să rămân pragmatic şi modest. Nu ştiu cât am reuşit însă un lucru e clar: am momente când aş vrea ca tu să mă ajuţi să pot face asta!

joi, 4 februarie 2010

La o sezatoare pe cerdac

Greu de spus ce ar fi mai interesant - alegerile din PSD, faptul ca Andrei Ionescu nu vine la Craiova, mai mereu droflgatul mutu, sau poate, eu stiu, interesanta vanatoare de ciori din Botosani datorata inmultirii fara precedent a ciorilor. Sigur ca un subiect interesaant ar fi si incheierea perioadei de inmultire la iepuri.

Una peste alta, constat ca e si asta un mod implicit de pastrare a legaturii cu oamenii. Ca deh, daca viata asta iti rezerva atat de putin timp in compania celor apropiati, putem incerca si noua viziune despre viitor - internetul ca mijloc de asigurare a orice iti doresti

Poate ca ar trebui sa incep si eu sa uzez de cuvinte destepte gen focusare, sau slujba in loc de loc de munca, sa ma recomand nu sa ma numesc, sa trimit sageti otravite nu sa contrazic.

In schimb raman mereu acelasi, nu epatez ca sotii Prigoana, nu sunt urata precum monica sau adi bahmu, nu ma imbrac asa gros precum divele de pe prima pagina din playboy, nu sunt la fel de fluent din punct de vedere academic precum nikita si nici nu spun atatea si atatea lucruri interesante pe minut precum 3xD. Imi pastrez distanta fata de viata corecta de cuplu a lui Mandruta si ma precizez ca almanahele erea contrafacute pe goagle.

Ma pastrez discret in spatele blocului, mereu cu samanta la indemana pentru a profita de inflacararea cu care se mananca bataie, ori pentru a ma delecta la un matura pe jos cu unul din vecini. Un spatiu in care vrei sa adulmeci mirosul de fier ruginit (desprins parca din covoarele de frunze ruginii de pe vremuri), simti atractia fata de rujul aprins care depaseste limita buzelor precum si funinginea de la ochi care da sa nu se limiteze la zona pleoapelor atingand pometii obrajilor imbujorati.

Stiu, v-ar fi interesat mai mult povestea domnului Bercea Mondialul... Ma iertati trebuie sa o umplu de sange pe cateaua vecinilor care imi provoaca emotie la fiecare latrat prin invaluire.

Multa sanatate va doresc in continuare,
Cu dezarmonie,
Hamiltonianul neperturbat

2 comentarii:

Anonim spunea...

ce tare e asta cu funinginea...

Si...lasa cateaua in pace! Vezi k te reclam la Protectia Animalelor insangerate...

Liviu spunea...

Funingine, smoala, whatever....

Abrevierea ar fi PAI si bineinteles ar trebui un sport - football cu pet-ul

O ştiţi p'asta nu??

O ştiţi p'asta nu??

NU CIORDIŢI PUBELE PLINE

NU CIORDIŢI PUBELE PLINE

Cafeneaua actorilor

Cafeneaua actorilor

Un frigider legat

Un frigider legat

O chiuvetă pentru o baie modernă

O chiuvetă pentru o baie modernă

Hua

Hua

Hey amigo

Hey amigo

Live

Live

Apropo de frig

Apropo de frig

Protest

Protest

Pasiune sau hobby? Prietenii stiu de ce...

Pasiune sau hobby? Prietenii stiu de ce...

Pasiune sau hobby 2

Pasiune sau hobby 2

Ochelari trişti

Ochelari trişti
Credeai că numai oamenii pot fi trişti? Ţeapă!!!!

Videanu rocks

Videanu rocks

Mormânt pentru Oltcit

Mormânt pentru Oltcit

Super oferta

Super oferta

:)

:)

O, da...

O, da...

Flacăra iubirii

Flacăra iubirii
Powered By Blogger